Glänta på Bokmässan

Bokmässa betyder som vanligt att Glänta ordnar en bokmässfest. Denna gång i samarbete med Klubb Rörelsen och på nattklubben Valand. Under kvällen släpps Gläntas senaste nummer. Denna förväntat långa kvällanatt består också i att både poeter och discjockeyer äntrar scenen.

Bakom skivspelarna Dj Gab, Ona Dj och Cha Blasco (Dj Set). Dessutom författarna/poeterna/översättarna Agri Ismaïl, Kira Josefsson och Hanna Rajs Lara som gäst-dj:s.

På scen de sydafrikanska poeterna Emmah Mabye och Masai Sepuru. Introducerade av Nino Mick, tidigare svensk mästare i Poetry Slam. Framträder ca kl 21.

Klubb Rörelsen bjuder på schysst häng, kärlek i överflöd och en euforiskt svettig kväll på dansgolvet. I fokus är basen, pulsen, rytmen och rörelsen!


Inträde 120 kr
Gläntas prenumeranter går in gratis.
Bli prenumerant för endast 250 kr (ord 320 kr) genom att mejla namn och adress till glanta@glanta.org senast den 26 sep – och gå gratis på festen.

Var & när: Nattklubben Valand Vasagatan 41 mellan kl 20–03, fredag 27 september.


Utöver detta så finns Glänta i monter B03:27 tillsammans med Tankekraft och de deltar också på Berättarscenen med Amelie Björck och i Aftonbladets monter.

I Scener & Samtals program medverkar vi med ett samtal mellan Amelie Björck och Jonna Bornemark under rubriken ”Mänskliga gestaltningar av bondgårdens djur”. Lördag 28 september kl 12:45 på Världskulturmuseet.

Publicerad: 2019-09-24

Köp Glänta
Läs mer om Glänta i katalogen
Fler artiklar knutna till Glänta
Fler tidskrifter i kategori ALLMÄNNAAnnons: